Strašna tragedija

IRONIJA SUDBINE Poginuo je na setu hit serije, ali njegova smrt spasila je živote

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kažu kada zvijezda umre njeno svjetlo nastavlja sjati svemirom kroz milenije.

Jon-Erik Hexum bio je američki model i glumac koji se slovio za jednog od najseksepilnijih muškaraca osamdesetih. Imao je glavnu ulogu u hit seriji 'Cover Up' koju su žene pobožno pratile upravo zbog njega. Njegov život tragično je završio kada je imao samo 26 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Nema sreće 88-godišnji glumac razvodi se od četvrte supruge, treću je izgubio na tragičan način

I kada se činilo kako je pred njih sjajna karijera, dogodila se stravična tragedija. Snimajući sedmu epizodu serije koja je već tada osvojila svijet, Jon se dosađivao i odlučio zabaviti se s pištoljem koji je bio dio rekvizite. Misleći kako je pištolj potpuno bezopasan, prislonio ga je na glavu simulirajući ruski rulet i pritisnuo okidač.

Sklopili su ugovor sa vragom i za to platili životom!'

Na žalost, Jon nije znao da čak i kada u pištolju nije pravi metak, već onaj filmski, to može biti fatalno. Krhotine punjenja u pištolju završile su u njegovom mozgu. Hitno je prebačen u bolnicu i podvrgnut operacije koja je trajala punih pet sati. Na žalost, nije mu bilo spasa.

Šest dana nakon tragedije njegova je majka odlučila donirati srce umirućem čovjeku i na taj mu način spasiti život. Donirala je bubrege i kožu spasivši na taj način još dva života. Jonovo tijelo kremirano je tijekom privatnog pogreba. Studio je njegovoj majci isplatio odštetu i na kraju sedme epizode Jonu posvetio riječi: 'Kažu kada zvijezda umre njeno svjetlo nastavlja sjati svemirom kroz milenije. Jon-Erik Hexum je umro, ali njegovo svjeto obasjavati će naše živote zauvijek.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene