"Što mu se dogodilo?"

"Pet minuta sam gledala fotografiju" Slavni glumac fanove ostavio u nevjerici

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jim Carrey izazvao je lavinu komentara na račun svog izgleda. Mnogi se pitaju što mu se dogodilo s obzirom na drastičnu promjenu.

Slavni glumac Jim Carrey svojim obožavateljima čestitao je Uskrs putem društvenih mreža i nemalo ih iznenadio. Carrey je na Twitteru objavio fotografiju na kojoj pozira s kunićem i mrkovom, no ono što je privuklo najviše pozornosti je njegov izgled. Glumac naime izgleda dosta ispijeno, a osim toga pustio je kosu i bradu pa je mnogima postao teško prepoznatljiv.

Pogledaj i ovo Kako je Grinch ukrao Božić, Jim Carrey Što je zaista bitno Važna priča o tome kako se Božić ne može kupiti u trgovini jer je Božić zapravo u našim srcima

 "Pet minuta sam gledala u fotografiju da bih bila sigurna da je to on", napisala je u komentarima jedna njegova obožavateljica. "Što mu se dogodilo, izgleda staro, ovo je užasno", komentirao je drugi obožavatelj.

 "Čovječe, ne prepoznajem te, išao sam guglati da provjerim imaš li stvarno bradu", dodao je još jedan iznenađeni fan. Mnogi su ovakav izgled pripisali teško životnom periodu koji je pogodio glumca nakon što mu je preminula bivša djevojka Cathriona White. Djevojka je počinila samoubojstvo, a neki su za to okrivljavali slavnog glumca tvrdeći da je on kriv za tragediju koja se dogodila.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene