Seksi i u 40-tima

Jedva je stisnula svoje slavne obline u seksi haljinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je i dalje jedna od najseksi žena na svijetu, Jennifer Lopez još je jednom svima pokazala.

Kao superzvijezda i članica žirija u talent showu 'American idol', Jennifer Lopez privlači pažnju svojim izdanjima. Iz dana u dan oduševljava svojim odabirima, a sve što nosi postale pravi hit.

Pogledaj i ovo Gia Gunn (Foto: Profimedia) Ne baš hvaljen odabir Izgleda li vam poznato ova haljina? Prije nje usudila ju se nositi još samo najpoznatija svjetska starleta

Puštena u javnost - poslušajte himnu svjetskog prvenstva u Brazilu!

Tako je viđena ispred studija u Los Angelesu šrije dodjele iHeartMusic nagrada, dok joj je kolega Ryan Secreast popravljao šminku. Paparazzi su pratili svaki njezin korak, a tko i ne bi kada izgleda tako dobro.

JLo je nosila seksi bijeloj haljinu u koju je uvukla svoje slavne adute. Vitke noge, čvrsta guza, bujna kosa... tko bi i rekao za zvijezda ima 44 godine?! Mora da mlađi dečki radi čuda!

Jenn i redovito vježba kako bi bila u formi, a priznala je kako ne razmišlja o plastičnim operacijama. 'Zapravo se bojim plastičnih operacija. Mislim da mogu sve popraviti pravilnom prehranom i tjelovježbom', kaže Lopez koja je nedavno objavila i novi spot u kojem izglda baš kao i na početku karijere.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene