Slijedi je svuda

PRESTRAVLJENA I UZNEMIRENA Drama jedne od najljepših žena na svijetu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pravi pakao proživjela je Jennifer Lopez zbog poremećenog obožavatelja.

Jennifer Lopez preživjela je pravi pakao, barem ako je suditi prema sudskoj dokumentaciji koju je predala nakon što ju je napasni uhoda slijedio od Los Angelesa do Las Vegasa. Osim toga, pjevačica i glumica navela je i da je ušao na njen posjed u Los Angelesu te joj slao uznemirujuća pisma i cvijeće.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Muškarac je već bio uhićen zbog maltretiranja lijepe Jennifer, no pušten je te je odmah nastavio po starom. Lopez se, naravno, ne boji samo za sebe, već i za svoje osmogodišnje blizance Maxa i Emmu, piše TMZ.

I njen tjelohranitelj potvrdio je priču, rekavši da muškarac pjevačicu ne pušta na miru. Osim toga, uhoda ima iza sebe uhićenja zbog prijetnji i nasilja. Sud mu je odmah izrekao privremenu zabranu pristupa pjevačici i njenoj obitelji.

 

Looking at 2017 like... mmmhmmm u gonna get it... #lucky17 #shadesofblue #worldofdance #AllIHave #byebyebirdie #spanishalbum and thats just the beginning... more surprises to come #stayfocused #stayhumble

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene