Ipak dama

'Ja se ne k***am! To nije moj stil!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je izgovorila prostu riječ, izvukla se tako što je naglasila kako se talk show emitira u kasnom noćnom terminu!

Jeniffer Lopez gostovala je u emisiji Chelsea Lately u kojoj je otvoreno progovorila o svojim ljubavnim vezama i seksualnom životu. 

Pogledaj i ovo Joan Collins (Foto: Getty Images) Buran život! Udavala se 5, a rastajala 4 puta: U ljubavnu mrežu spletkarice iz "Dinastije" mnogi su se zapleli

JLo otkrila svoje tajne na 288 stranice!

Poznato je da JLo voli mlađe muškarce. Nedavno je prekinula vezu sa dvadesetsedmogodišnjim Casperom Smartom a već se šuška kako se viđa s profesionalim plesačem Maksimom Chemerkovskiym.

JLo je naglasila kako voli biti u vezi i kako nije promiskuitetna. Otkrila je, što se ljubavnog života tiče, da nema neki veliki plan, jednostavno prati svoje instinkte. 

'Jednostavno se povežem sa osobom. Znate na što mislim. Uglavnom ne planiram stvari, one se jednostavno dogode. Možda bih trebala bolj eplanirati', objasnila je Lopez.

'Jednostavno volim biti u vezi. Nisam od onih koji se smucaju okolo, to jednostavno nije moj način', zaključila je Jennifer.

Kada je shvatila kako se izrazila, opravdala se time što se nalazi u kasnom noćnom terminu pa je to onda u redu. Voditeljicu je podsjetila na to da je i ona sama tijekom emisije opsovala oko 25 puta! Svakako je lakše kada se krivnja podjeli!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene