Osvojila Hollywood

'Oduvijek sam znala da ću biti slavna'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lawrence je u kratkom razdoblju postala omiljena mlada glumica u Hollywoodu, a s Oscarom stigla je i prestižna naslovnica u Vogueu. Druga po redu!

Glumica Jennifer Lawrence izgleda je osvojila simpatije cijelom Hollywooda, dok njezini obožavatelji ističu kako joj je najveći adut upravo spontanost. Mlada glumica zablistala je na rujanskoj naslovnici prestižnog američkog izdanja magazina Vogue koju je snimio fotograf slavnih Mario Testino.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence pokazala baš sve! Potpuno gola Jennifer Lawrence snimila je scene kakve od nje nitko nije očekivao: "Nisam nikad mislio da ću ovo vidjeti!"

>> Napokon je tu - Novi nastavak filma koji je osvojio svijet!

Lijepo lice i bujna kosa prvo su što se da primijetiti, no Jennifer je i jako talentirana. Oscara za ulogu u 'Silver Linings Playbook' to i dokazuje, a mlada glumica je snimila i dva nova filma 'American Hustle' i drugi nastavak 'Igre gladi: Catching Fire'.

Odrasla je u Kentuckyju, no sama kaže kako je oduvijek znala kako će biti slavna. U intervju za Vogue priznala je kako je znala po cijele dane ležati u krevetu i maštati kako bi bilo da cijeli svijet zna tko je ona.

'To je bila vizija, bilo je kao da sam sve to doživjela', kaže Jenn koja priznaje i kako je u djetinjstvu bila nesretna jer se je roditelji slali na terapije zbog anksioznosti. Sve se promijenilo kada je njezina majka shvatila da njezina kćer samo glumi i da je to čini sretnom. Dobila je svoju prvu ulogu, a ostalo je već povijest...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene