Kao djeveruša

Miljenica Hollywooda zasjenila i samu mladenku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oskarovka Jennifer Lawrence pojavila se na bratovoj svadbi kao jedna od najljepših djeveruša.

Poznata glumica Jennifer Lawrence kojoj su tek 23 godine, osvanula je na naslovnici časopisa 'Martha Stewart Weddings'. Iako nije bila u fokusu kao mlada u vjenčanici, blistala je kao djeveruša na bratovom vjenčanju u rodnom Kentuckyu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lawrence - 13 Pa zar i ona? Nikome nije jasno zašto je ova ljepotica pokleknula pod trendom koji joj stvarno nije trebao, ukočeni osmijeh odmah je razjasnio što je u pitanju

Nicholas Hoult progovorio o svojoj vezi s Jennifer Lawrence

Holywoodska ljepotica pozirala je sa ostalim djeverušama  i mladenkom u haljini J. Crowa. Bila je to  tradicionalna svadba tako da je i odabir haljina za djeveruše prilagođen prirodnom izgledu.

Gledajući je u ovakvom izdanju, nije ju teško zamisliti i u glavnoj ulozi. Kako se šuška u Hollywoodu, simpatična glumica uskoro bi mogla odjenuti i pravu vjenčanicu. Jennifer i njezin dečko Nicholas Hoult već duže vrijeme su ljubavni par.

Nedavno se Jennifer pojavila na jednom intervjuu s dijamantnim prstenom na ruci, bilo je neizbježno pitanje kada će zazvoniti svadbena zvona i kako će sami čin izgledati.

'Sumnjam da ću javnost obavijestiti o tome. Organizirala bi vjenčanje u miru, u najužem krugu obitelji i prijatelja. Negdje u blizini Kentuckya a drugo u Londonu. Glamurozna, holywoodska svadba je zadnje što želim' rekla je Lawrence za časopis 'National Enquirer'.

Preostalo je pričekati kada će mlada glumica osvanuti ponovno na naslovnici časopisa, ovoga puta u ulozi mladenke.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene