Je li ovo kraj?

SLOMLJENA JE! Uhvatila ga je na djelu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dugo se nagađa kako nešto u njihovom braku ne štima, sada su, čini se, nagađanja dobila potvrdu. Svi se pitaju je li ovo kraj 170 milijuna dolara teškog braka.

Par koji je osvoji srca milijuna našao se na tankom ledu. Zbog svega što se dogodilo, Jennifer Aniston i Justin Theroux, mogli bi se rastati u ne baš najboljim odnosima.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Dugo se nagađa kako njihov brak i nije tako sjajan kakvim se u javnosti prikazuje. Mediji su ih već rastavljali i sastavljali, ali ovaj put netko vrlo blizak glumici otkrio je o čemu se radi. Jennifer već duže vrijeme sumnja kako je Justin i dalje u kontaktu sa svojom bivšom djevojkom Heidi, a njoj to, jasno, smeta. Iako se kleo kako to nije istina i kako ne komunicira sa bivšom, čini se da je ipak lagao.

Da stvar bude još gora, Jenn ga je uhvatila u laži. Prije nego je krenuo na put u New York zazvonio mu je mobitel. Kada ga je Jennifer pitala tko je to bio, odgovorio joj je kako je to jedan njegov prijatelj kojeg ona ne poznaje. Njoj vrag nije dao mira pa je iskoristila prvu priliku dok Justina nije bilo u blizini pa je uzela njegov mobite i nazvala broj s kojeg je stigao poziv. Kada joj je odgovorio ženski glas, odmah je znala koliko je sati.

Kada je Justina pitala da objasni o čemu se tu radi, briznula je u plač i potpuno se slomila, a on joj je pokušao dati neka nejasna objašnjenja koja glumicu očito nisu zadovoljila. Radaronline doznaje kako bi njihov razvod mogao koštati 170 milijuna dolara, ako do njega dođe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene