I izgleda sjajno

Bliži joj se peto desetljeće: 'Zabavljam se bolje nego ikad'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kako joj se bliži peto desetljeće, Jennifer Anison kaže kako je zahvalna na svojoj prošlosti zbog koje je sazrijela kao žena.

'U četrdesetima se zabavljam bolje nego ikad u životu. Promijenio se način na koji gledam na posao, svoje tijelo i emocije ', rekla je slavna glumica Jennifer Aniston za Harper's Bazaar na čijoj je i naslovnici.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Noge za deset: Jennifer Aniston izgleda očaravajuće u mini, bijeloj haljini

U novom intervjuu naglasila je i važnost praštanja, a mnogi smatraju kako se to upravo odnosi na bivšeg supruga Brada Pitta koji ju je prevario s Angelinom Jolie.

'Osoba sam koja oprašta. Zaista jesam. Mislim da je jako važno opraštati. Inače se bijes samo nakuplja kao toksični otpad. Nema ništa gore od zamjeranja. Ljudi mogu napraviti neoprostive stvari, no morate to pustiti i priznati si da smo svi mi ljudska bića. Svi radimo pogreške. Zamjerati nekome i držati to dugo u sebi isto je kao uzeti otrov i čekati smrt', kaže Jenn.

Danas je u sretnoj vezi s glumcem Justinom Theuraxom kojeg je upoznala 2011. godine na snimanju komedije 'Wanderlust'. Zaprosio ju je u kolovozu 2012., žive zajedno u Los Angelesu i planiraju vjenčanje. 'Ta veza mi je pomogla da se dovedem u red, da mi postane ugodno u vlastitoj koži i da zaista budem spremna za ljubav i partnera. Bilo je to važno za mene kao ženu', zaključila je Aniston.

 

She's lived in a bubble of fame, but with an acclaimed new role, a risqué comedy, and a great romance, #JenniferAniston is flying. Aniston wears a @Gucci gown styled by @JoannaHillman, photo by the legendary #MelvinSokolsky. Interview by @LauraBrown99. Click the link in our profile to see the full shoot from our December/January issue.

A photo posted by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene