Sve o rachel frizuri

FOTO Vjerovali ili ne: Danas je navršila 46. godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

A čime žali i što doista misli o frizuri koja je obilježila njezinu karijeru, e pa sve smo istražili.

Uloga koja je ubilježila njezinu karijeru svako je ona Rachel Green u kultnoj seriji 'Prijatelji'. Otada su prošle godine, no Jennifer Aniston je i dalje omiljena prijateljica generacija.

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

Danas je navršila 46 godina (vjerovali ili ne!!), a mi smo malo istražili i skupili na njezino mjesto njezine životne lekcije – one o frizuri koju su željele mnoge obožavateljice u cijelom svijetu.

Sjećate se male Emme iz 'Prijatelja'? Evo kako izgleda danas!

Iako su je mnoge kopirale, Jenn je (nekoliko) puta priznala kako joj se ta frizura uopće nije svidjela. Da, ovo su njezine izjave o frizuri.  

1.    'Ne žalim za ničim, no recimo da postoje trenuci koje radije ne bih opet proživjela kao lik Rachel. Volim Prijatelje i sve, ali ta frizura... pa recimo da mi nije najbolje stajala. To je jedna od najružnijih frizura ikad', rekla je Jenn za Allure 2011.

2.    'Mora da je bio napušen kada me šišao', Buzzfeed, 2014.

3.    'Nikada mi to nije bilo važno... Čak mi se svidjela ta frizura tada, no kasnije je bila prava muka održavati sve to', WWD, 2011.

4.    Jednom su je i pitali bi li radije imala 'Rachel frizuru' cijeli život ili bi se ošišala na ćelavo, Jenn je jasno poručila da bi radije bila – ćelava!, EOnline 2013.

5.    To je jedna od onih histeričnih stvari koje se vežu uz moje ime.' Ja sam ona s najgorom frizurom', zaključila je Jenn za ABC 2013.

Slagali se vi s njom ili ne, očito je kako je Aniston otkrila eliksir mladosti. Izgleda duplo mlađe, a ne mogu joj ništa ni svi mogući tračevi koji se vežu uz njezino ime već samo nastavlja dalje snimati i uživati u onome što radi. Mora da je u tome njezina tajna.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene