Sasvim 'obična'

Bez šminke s ožiljkom nasred lica - Što se događa s Jenn?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumicu Jennifer Aniston navikli smo gledali u glamuroznim izdanjima, no u novom filmu izgleda sasvim obično – čak ima i ožiljak nasred lica!

Izgleda kako su Jennifer Aniston dosadile uloge slatkica u romantičnim komedijama, pa se u posljednih nekoliko uloga ne boji transformirati u nešto potpuno drugačije.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston objavila prigodan video! Jennifer Aniston proslavila je 55. rođendan: Evo kako se jedna od najomiljenijih glumica na svijetu mijenjala kroz godine!

Jennifer Aniston najviše poludi kad joj netko kaže da izgleda dobro za svoje godine

Jenn snima novi film 'Cake' za koji je potamnila kosu, te zbog koje je pristala nositi ožiljak na licu. Na sreću, to je samo šminka - ali to je i jedina šminka koju ima na licu. Aniston smo navikli gledati u uvijek sređenim izdanjima, zato ju je prilično neobično vidjeti u trenirci. Izgleda sasvim obično, kao i mnoge druge obične žene diljem svijeta.

Jennifer u novom filmu glumi Claire koja se priključuje grupi glumice Anne Kendrick koja si u filmu oduzme život, a Claire se zatim spetlja s njezinim suprugom kojega glumi Sam Worthington.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene