O starenju i botoksu

Jenn o kolegicama: 'Kada biste samo znale koliko starije izgledate'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna Jennifer Anniston, poznata po svojem besprijekornom izgledu, otkrila je svoje male tajne ljepote.

Američka glumica Jennifer Aniston uvijek izgleda lijepo i njegovano, pa se mnogi pitaju što to ona koristi da izgleda tako dobro. 45-godišnja zvijezda otkrila je što zapravo misli o tretmanima za ljepotu, starenju i stilu za Bobby Brown u Yahoo Beauty izdanju.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston To bi svima bila drago Jennifer Aniston zbog jednog detalja na sebi potaknula zanimljiva šuškanja, bio je to najupečatljiviji dio njene pojave!

Justin Theroux otkrio kako je biti u vezi s Jennifer Aniston

Jenn je naglasila kako nikada ne bi koristila botoks ili otišla na bilo kakvu plastičnu operaciju lica -  užasava  se plastičnih lica svojih kolegica.

'Svuda oko sebe vidim žene koje su, u namjeri da zaustave starenje, spremne napraviti bilo što da to spriječe. Gledam ih, srce mi se slama i uvijek pomislim 'Bože, kada biste samo znale koliko starije izgledate'.

One žele zaustaviti sat, a u stvari sve što vidite su nesigurne osobe koje sebi ne žele se pomiriti s činjenicom da stare. Hvala bogu, učila sam na njihovim greškama i nema šanse da ću ikada injekcije tog sra**a ubrizgati sebi u lice! Također, ja imam i zaručnika koji bi me se odrekao kada bih lice mijenjala na bilo koji način', izjavila je slavna glumica i bila poprilično jasna.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene