Chick fight

Glumica i pjevačica na ratnoj nozi - i to zbog čega!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izgleda kako je Jennifer Aniston ljubomorna na poznatu pjevačicu.

Jennifer Aniston želi da se njen frizer Chris McMillan fokusira na njezin izgled umjesto što je toliko zauzet svojom novom klijenticom Miley Cyrus.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Jennifer Aniston obrijala glavu?

21-godišnja pop zvijezda poznata je po svojoj plavoj kratkoj frizuri koju joj je napravio McMillan, tvorac poznate Jenniferine 'Rachel' frizure iz 90-ih.

'Miley je radikalno promijenila svoj izgled uz pomoć frizera Chrisa, no njihova uspješna kreativna suradnja zasmetala je Jen', otkrio je izvor za Radar Online.

'Jen smeta Chrisova stalna pažnja koju poklanja Miley, kao i činjenica da Mileyna kosa dobiva toliko naslovnica', rekao je izvor. Navodno Aniston ne planira napraviti kratku frizuru poput pjevačice, ali želi da Chris preusmjeri svoju pažnju na nju, budući da ju čekaju tri filma koja imaju velik potencijal u 2014. godini', otkriva izvor.

Aniston planira promjeniti izgled te je nedavno isprobala kraću frizuru, a sluša i modne savjete modne guruice Kate Young.

McMillan se također fotografirao s Cyrus za časopis Cosmopolitan, a čini se kako je sve to dodatno rasrdilo poznatu glumicu. 'Jen želi da Chris ohladi malo s Miley. To je postao ultimatum. Nezadovoljna je situacijom već dugo vremena, a stvari su sada dosegnule prijelomnu točku', rekao je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene