Sretni dani

Jenn & Justin: Nakon vjenčanja dobili i dijete?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon nekoliko godina šuškanja, Jennifer Aniston napokon se udala. No sada se počelo pisati i kako se njihova mala obitelj proširila...

Vijest o vjenčanju 46-godišnje Jennifer Aniston i 44-godišnjeg Justina Therouxa s oduševljenjem su dočekali njezini obožavatelji, a iako se ne zna previše o detaljima s vjenčanja sada se počelo pisati i kako je par posvojio dijete.

Pogledaj i ovo Sandra Bullock Otkrivena njihova tajna? Aniston i Bullock uhvaćene na mjestu gdje nisu baš željele biti snimljene, pokušale su se zakamuflirati na svom malom izletu, ali...

Američki mediji pišu kako su Justin i Jenn posvojili 6-mjesečnu djevojčicu dan poslije vjenčanja, a iako vijest nije i službeno potvrđena navodno je par zato i isplanirao vjenčanje u tajnosti za uski krug prijatelja.

'Jednoj bliskoj osobi Jenn je rekla da djevojčicu još nije vidjela, ali to je bilo nekoliko tjedana prije vjenčanja. Tada su već svi papiri bili odobreni, a djevojčica će uskoro stići u novi doma Justina i Jen koja je oduvijek htjela imati kćeri', piše In Touch. Navodno joj je u posvojenju pomogla i prijateljica Sandra Bullock koja je prije nekoliko godina posvojila sina Louisa. I dok su oni na medenom mjesecu na Bori Bori, ostali s nestrpljenjem čekaju potvrdu je li ta vijest istinita.

Inače, nedavno je posvojila drugo dijete i glumica Charlize Theron, a zna se i kako je glumica Katherine Heigl posvojila dvoje djece, Madonna, ... dok je glumački par Jolie-Pitt vjerojatno najpoznatiji na listi slavnih posvojitelja. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene