"stres je učinio svoje"

Rozga otvoreno o bolesti: "Svako jutro pijem lijekove"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga opet je progovorila je o zdravstvenim problemima s kojima se bori već godinama.

Uvijek vrckava i raspoložena Jelena Rozga u javnosti nikada nije odavala dojam da ima problema sa zdravljem. No, iza krhke vanjštine krije se snažna žena koja se već godinama bori s problemima koje joj zadaje štitnjača. O svom zdravlju Jelena je prvi put javno progovorila prošle godine, a sada je priznala da joj zdravstveno stanje i dalje nije idealno.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga Naša Dalmatinka! U crvenom bodiju Rozga je skrenula sve poglede Zadrana na glavne atribute, ovaj događaj dugo je čekala!

"Ti zdravstveni problemi nisu iza mene. S godinama će ih sigurno i biti. Bolujem od štitne žlijezde. Na terapiji sam dugi niz godina. Pijem lijekove za hormone, svako jutro za dobro jutro. Disciplinirana sam", kazala je Jelena u intervjuu za Blic i naglasila važnost redovitih kontrola.

"Krvnu sliku treba provjeravati često. Svaka dva mjeseca idem na analize. Imam čistu autoimunu bolest. Stres je učinio svoje", naglašava pjevačica koja je prvi puta primijetila da nešto nije u redu s njom još krajem 2006. godine. Osjetila je tada velike promjene na svom tijelu, od pretjeranog umora, gubitka težine pa sve do problema s kožom.

"Previše sam emotivna sam, sve primam k srcu. Ali ja se ne mogu mijenjati. Da nisam takva, emotivna, možda ne bih ovako izvodila sve one lijepe balade koje pjevam", zaključila je Splićanka kojoj u teškim trenucima podršku pruža zaručnik Stjepan Hauser.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene