Dobila i nagradu

Jelena Rozga - Najslušaniji izvođač u regiji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Koliko je obožavana u Makedoniji uvjerila se za vrijeme svog boravka u Skopju Jelena Rozga kojoj je publika priredila uistinu kraljevski doček.

Naime, Jelena Rozga je u Skopju boravila posljednjih nekoliko dana kao posebna gošća „Makedonskog radijskog festivala“,  u sklopu kojeg je primila nagradu za najslušanijeg izvođača u regiji.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Na svečanoj dodjeli nagrada  Jelena je izvela svoj posljednji hit „Cirkus“ za čiju je izvedbu nagrađena gromoglasnim pljeskom i dugim ovacijama.

Upravo ta prestižna nagrada dokaz je da između dobre pjesme i publike ne stoje ni kilometri udaljenosti.

Kožna uska haljina i mrežaste čarape za seksi Jelenu!

Ovom nagradom oduševljenje nije krila ni sama Jelena, koja je od srca zahvalila svima koji su joj poklonili povjerenje, a ponajviše svojoj publici.

Biti najslušaniji izvođač u regiji velika je čast i povjerenje koje će Jelena zasigurno opravdati već prilikom svog sljedećeg posjeta Makedoniji.

Osim brojnih obveza prema medijima koje je imala za vrijeme svoga boravka u Skopju, jedan mali dio vremena Jelena je ipak izdvojila za razgledavanje grada, druženje s publikom, ali i uživanje u makedonskoj gastronomiji kojom se oduševila.

Nakon makedonske avanture Jelenu već u petak, 29.11. očekuje koncert u zagrebačkom klubu Roko.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene