Jele puna ljubavi

'Nekada zamišljam veliku svadbu i glamuroznu vjenčanicu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jelena Rozga uz novi ljetni hit 'Život je čudo' ima i nove planove u privatnom životu.

Odvažnija, provokativnija i hrabrija Jelena Rozga progovorila je o muškarcu za kojeg se borila, kao i o željama da postane majka.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

PREMIJERA spota Jelene Rozge 'Život je čudo' – Pogledajte vruće kadrove!

Njezina pjesma 'Život je čudo' vrlo je brzo ušla u uho obožavateljima, a 37-godišnja pjevačica pokazala je i svoje seksi tijelo u novom spotu. No ono što svi žele znati je tajanstveni muškarac koji je osvojio njezino srce.

'Nekada zamišljam veliku svadbu i glamuroznu vjenčanicu uz puno gostiju, a nekada samo intimnu proslavu s dragim ljudima. Kad taj trenutak dođe, znat ćemo što želimo, ali bit će to dobar tulum', kaže Jelena za Story.

Kaže i kako njezin dragi jako voli njezine obline, da ih je spojila različitost, te kako je za pravog muškarca spremna boriti se do kraja.'Prava ljubav to zaslužuje', dodaje pjevačica koja naglašava: 'Borila sam se za svoju ljubav. Na svom putu čvrsto koračam s muškarcem koji je pun razumijevanja i ljubavi'.

Jelena je priznala i kako bi voljela postati majka, te da priželjkuje djevojčicu, no ono što joj sada najviše zaokuplja pažnju je novi album i reality show.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene