Kolinda može sve

Nepoznato lice popularne predsjednice: Svaki dan trenira, voli raditi - a i zapjevati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekskluzivno ćemo za vas odškrinuti vrata života hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Naša ekipa imala je priliku vidjeti i zabilježiti kako izgleda jedan dan u njezinu životu.

Pred našom kamerom inMagazina predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pokazala je kako radi trbušnjake i trči na traci, kopa, gleta, sadi masline te pjeva pjesme Mladena Grdovića. Našem Davoru Gariću je otkrila i zašto se ne doživljava kao žena, kako provodi slobodno vrijeme te čime bi bila zadovoljna u dubokoj starosti.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović važno je biti na oprezu! Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

POSLUŠAJTE Kolinda podigla ruke i zapjevala hit 'Moja domovina'

Dan započinje tjelovježbom. 'Moramo svako jutro početi sa laganom odnosno malom pobjedom toga dana, a najbolje za to je dobra tjelovježba. To mi je iznimno bitno, ne toliko zbog izgleda koliko iz zdravstvenih razloga. Kampanje me uvijek ubiju, u kampanjama dobijem puno kila baš zato što ne stignem trenirati. Meni je trening najbitniji za odražavanje težine i naravno zdrava ishrana a sve je to najbitnije zbog tlaka, zbog opasnosti od dijabetesa tipa 2 i slično', kaže predsjednica koja je već stekla veliku popularnost među ljudima.  

Otkrila je i kako obožava raditi u vrtu, saditi, a nisu joj strane ni berbe maslina. Ipak ljeto joj nije najdraže godišnje doba – više preferira zimu. Predsjednica Republike Hrvatske našla se i na brodu s ribarima, a zapjevala je i koju pjesmu s njima te osvojila još više simpatija.

A što si želi u starosti? 'Zadovoljna bih bila prosperitetnom Hrvatskom gdje moja djeca su osobe koje imaju svoj udjecu, da žive sretnim zadovoljnim životom, da su zdravi, da mladi ostaju u Hrvatskoj, da se stvaraju novi poslovi, nova radna mjesta ali i nove prilike za obitelji', istaknula je.

Pogledajte kako je prošao jedan dan s Kolindm Grabar-Kitarović u prilogu inMagazina.   

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene