Vjenčanja za pamćenje

OVO su najveća balkanska vjenčanja! Koga to Severina nije uspjela nadmašiti?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Severinina svadba pokazala je svu raskoš, međutim, vjenčanje nje i Igora Kojića samo je jedna u nizu svadbi koje su svojom organizacijom i veličinom običan puk ostavile bez daha.

Severina i Igor Kojić imali su vjenčanje za pamćenje - tome smo svi svjedočili proteklog vikenda. Spektakl u Beogradu, pred više od 600 uzvanika, privukao je ugledna imena iz svijeta estrade, sporta, politike... Nijedan detalj Severina nije prepustila slučaju, što smo i očekivali, naviknuti na njen perfekcionizam. No, je li njihova svadba bila jedina?

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Otkrivamo kako je izgledala Severinina 'haljina nakon ponoći'

Severinina svadba: Ekskluzivne snimke i izjave uzvanika

Kod Severine se na vjenčanju pojavila i Lepa Brena sa obitelji. Njeno vjenčanje bilo je među prvima na ovim prostorima koje je narodu pokazalo kako to izgleda kad se uzimaju kraljica estrade i vrhunski sportaš. Ništa manje nije se od Brene ni očekivalo. Svog Slobodana Bobu Živojinovića obožava i danas, kao i tada, te 1991. godine. Udala se 7. prosinca u tada najluksuznijem hotelu u Beogradu - Interkontinentalu. Ekstravagantno vjenčanje održalo se pred 500 uzvanika, najvećih sportskih i estradnih zvijezda, a Brena je nosila Dior. Veliki tenisač, kakav je Boba bio, doveo je na svoju svadbu najveću zvijezdu - Borisa Beckera, koji mu je ujedno bio i kum. Boba i Brena vole se i danas. U braku su dobili dva sina.

Rasplakali Lepu Brenu

Još jedan tenisač oduševio je svijet svojim vjenčanjem. Mladi i uspješni Novak i Jelena Đoković vjenčali su se na plaži na Svetom Stefanu, nakon duge veze. Romantično vjenčanje brojilo je oko 140 uzvanika, a i na njemu se pojavio Boris Becker, Novakov trener. Medijima je pristup bio strogo zabranjen, a sve se odvilo pod velikim osiguranjem. Prelijepa Jelena zablistala je, unatoč visokom stupnju trudnoće, a Novak je, očekivano, bio glavni zabavljač. Prava na fotografije vjenčanja dali su britanskom magazinu, a novac dali u dobrotvorne svrhe. Nikog nije iznenadio potez velikih humanitaraca kakvi su Jelena i Novak. Kao kruna braka ubrzo je stigao sinčić. Novak svaku svoju pobjedu posvećuje svojoj Jeleni, bez koje, ističe, ništa ne bi bilo moguće.

Monte Carlo bio je savršena kulisa za bajkovito vjenčanje voditeljice Nikoline i Vidoja Ristovića. Glamurozno vjenčanje odvilo se pred 70-ak najbližih prijatelja i članova obitelji, a slavilo se tri dana. Voditeljica je odjenula prekrasnu haljinu Monique Lhuillier, dok je Vidoje bio ležeran u Lanvinovom odijelu i tenisicama. Nakon vjenčanja uslijedila je i prinova, pa uživaju u kćerkici Uni Sofiji.

Svog konja za utrku ima i Darijo Srna. Ovaj poznati sportaš velikog srca oženio je svoju Mirelu Forić u Dubrovniku 2010. godine. Ekstravagantna vila Agava mjesto je na kojem su se vjenčali, dok su vjenčanje proslavili u hotelu Excelsior. Zabavljali su ih nezaobilazni veseljaci Jole i Halid Bešlić, a Mirela je zablistala u haljini Matije Vuice. Bračnu sreću 'duguju' Ivi i Bošku Balabanu, koji su ih upoznali. Danas su roditelji kćerkice Kasije i sina Karla.

Ni Tony Cetinski nije štedio kad je vjenčanje u pitanju. Glazbenik je treću bračnu sreću potražio sa Dubravkom Dujak, magistricom ekonomije. Radi se o trećoj sreći pa je Cetinski imao čak tri svadbe. Prvi put vjenčali su se u Las Vegasu, drugi put u njenim rodnim Vinkovcima, a treći put u Zagrebu. Dubravka je blistala u vjenčanici otvorenih leđa, dok je Cetinski nosio elegantno crno odijelo.

Rastaje li se uskoro Tony Cetinski?

Nastup Tonyja Cetinskog na vjenčanju Ive Majoli i Stipe Marića 2006. godine nije im donio dugoročnu bračnu sreću. Ipak, vjenčanje para zapamćeno je kao jedno od najsvečanijih u Hrvatskoj. Glamurozna svadba započela je dolaskom u Rolls Royceu, u kojem se Iva dovezla pred crkvu svetog Marka. U crkvi je Josipa Lisac pjevala 'Ave Mariju'. Slavlje je upriličeno na teniskim terenima na Cmroku, gdje je okupljene uveselio Tony Cetinski, ali i Gipsy Kings te Ivana Starčević. Ubrzo nakon svadbe, dogodio se skandal jer je Tony prozvao Ivu da mu nije isplatila 100 000 kuna obećanog honorara. Nažalost, skandali para su se nastavli pa su se nakon nekoliko godina braka rastali. U braku su dobili djevojčicu Miju, a ljubavnu sreću potražili na drugim adresama.

Ni Nini Badrić i Bernardu Krasniću 2006. godina nije donijela bračnu sreću. Iako su ljubavi davali više šansi, na kraju su se rastali 2009. godine. Njihovo vjenčanje također je bilo glamurozno. Vjenčali su se u zagrebačkoj crkvi na Remetama, uz prisutstvo kumova, a svečana proslava za 180 gostiju određena je na imanju Meneghetti u istarskim Balama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene