Dugoočekivani hit

Ne dijele svi oduševljenje - 'To će biti odvratno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film '50 nijansi sive' dugo je očekivani film djelom zbog glavnog junaka Jamiea Dornana. No, njegovi se prijatelji baš i ne slažu s tim...

Jamie Dornan počeo je kao model, a danas je glavna zvijezda velikog filmskog hita '50 nijansi sive'. Iako je radio za velika modna imena priznaje da mu nikada to nije bilo previše uzbudljivo.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston i David Schwimmer "Znamo li se?" "Ona u kojoj Rachel zaboravi Rossa": Pogledajte video koji je izazvao kaos među obožavateljima "Prijatelja"!

'Nikad nisam osjećao neko uzbuđenje dok su me fotografirali. No, nisam lud da odbijem dobru priliku. Kada ti netko ponudio veliku svotu novaca da poziraš bio bi lud kad bi rekao ne', objašnjava glumac.

FOTO Prvi radni dan i odmah pao seksi 'selfie'

Do sada je bio na bezbroj audicija od kojih su neke bila zbilja neugodno iskustvo. Ali sve je to dio posla na koji se s vremenom naviknete, dodaje. Preokret se dogodio prošle godine kada su Jamiea pozvali da glumi serijskog ubojicu trileru 'The Fall'. No, njegova velika uloga stigla je tek kada je pristao biti Christian Grey u '50 nijansi sive'. Ljepotan nije otkrio nikakve detalje sa snimanja, ali je priznao da njegovi prijatelji nisu oduševljeni.

'Kada je moj prijatelj saznao da sam dobio ulogu u tom filmu, rekao mi je da će to biti odvratno i da ne želi gledati taj film', rekao je Jamie.

Glumac je siguran da takvo mišljenje vlada samo zbog tematike filma i da bi ga prijatelji rado došli gledati da glumi u nekoj urnebesnoj komediji, piše Gossip Cop. Snimanje je u punom jeku pa se ponovno našao pod svjetlima reflektora. Takvu situaciju prvi je puta iskusio kada je hodao sa slavnom glumicom Keirom Knightley. 'Bilo je to baš čudno. Cijelo vrijeme te netko prati i fotografira iz prikrajka. Za mene je to bio pakao. Prema paparazzima nemam ni trunke poštovanja. Postoje i bolji načini da zarade', kaže.

No, čini se da se pomalo i on navikava da je stalno okružen objektivima fotoaparata, a cijela će se situacija još više zahuktati kada dugoočekivani film stigne u kina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene