ŠIRI ZAJEDNIŠTVO I PRIJATELJSTVO

Otkrivena pjesma kojom se Hrvatska predstavlja na Eurosongu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jacques Houdek branit će hrvatske boje na 62. Eurosongu koji će se održati u svibnju u Ukrajini.

Pjesma za najveće svjetsko glazbeno natjecanje konačno je otkrivena. Jacques Houdek će pjesmom My Friend braniti boje Lijepe naše na ovogodišnjemu 62. natjecanju za pjesmu Eurosonga u Kijevu.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Jacques, TLZP "Meni si ti bolji" Je li "Gospodin Glas" dobio konkurenciju? Nakon škakljivih komentara, oglasio se i sam Jacques!

Kao i svakom pjesmom dosad tako i ovom eurovizijskom želim među ljudima proširiti osjećaj zajedništva, prijateljstva i uvažavanja različitosti", poručio je Jacques Houdek. S objavom pjesme započela je i digiralna kampanja koju Jacques pokreće sa svojim timom. Kampanja pod nazivom #beMyfriend poziva na širenje pozitivnoga ozračja i slavljenje različitosti.

Ove je godine slogan najvećega glazbenog natjecanja Slavimo različitost. ''Kampanja je pozitivna i simpatična, a bit ću najsretniji ako fotografija koju na društvenim mrežama objavim pod hashtagom koji će uključivati naziv pjesme motivira ljude na širenje, stvaranje i obnavljanje prijateljstvaˮ, dodao je Jacques Houdek koji će braniti hrvatske boje na 62. Eurosongu koji će se održati od 9. do 13. svibnja u Ukrajini. "Sjetite se svojih prijatelja, razveselite ih fotografijom koju ćete im posvetiti, pokažite im koliko vam znače, ostvarite nova prijateljstva! Neka ova pjesma i kampanja #beMyfriend slave prijateljstvo, tu životnu radost i neprocjenjivo bogatstvo koje se temelji na ljubavi, povjerenju i međusobnome uvažavanju!", poručio je Jacques putem društvenih mreža.

Podsjetimo, prošle godine na Eurosongu Hrvatsku je predstavljala Nina Kraljić s pjesmom "Lighthouse" koja je završila na 23. mjestu.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene