zajedno u provodu

Zgodna Izabel Kovačić pozirala s Mamićevim kćerima: "Ovo su dvije ljepotice"

Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram) Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram)

Izabel Kovačić na svom Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa samozatajnim kćerima Zdravka Mamića.

Svi oni koji prate Izabel Kovačić na društvenim mrežama znaju da se supruga Matea Kovačića često se druži s ljepšim polovicama naših nogometaša. No, malo je tko znao da je prijateljica i s kćerima Zdravka Mamića, Lucijom i Ivom Mamić. Zgodna Izabel na svojoj Instagram priči objavila je selfie iz provoda s djevojkama Mamić, a u opisu fotografije udijelila im je i kompliment. "Ove dvije ljepotice", napisala je Izabel.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 5 ''jedna koja će zauvijek...'' Izabel Kovačić objavila je nikad viđene fotografije iz djetinjstva i pokazala stariju sestru koja joj je uzor!

Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram) Izabel Kovačić s kćerima Zdravka Mamića (FOTO: Screenshot/Instagram)

 

Za razliku od mnogih djevojka nogometaša, Iva i Lucija ne vole pretjerano eksponiranje u javnosti, ali ni na društvenim mrežama. Njihovi profili zaključani su za javnost, a uvid u njihov privatni život prije nekoliko mjeseci na svom Facebooku dao je njihov otac Zdravko koji se tada pohvalio Lucijinim akademskim uspjehom. Naime, Mamićeva kći proglašena je najboljom studenticom generacije na Griffith koledžu u Dublinu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene