kakvo iznenađenje

SJEĆATE SE NJEGA? Evo što danas radi nekad omiljeno TV lice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova uloga pravo je iznenađenje za sve one koji su se pitali gdje je bivši TV voditelj.

Glumac Ivo Perkušić našao se u novoj ulozi koja će iznenaditi. Talentirani Ivo objavio je novu pjesmu Vrijeme s kojom će nastupiti na Zagrebačkom festivalu, 27. siječnja 2017. godine. Perkušić je veliki zaljubljenik u glazbu te se pronalazi u zanimljivoj kombinaciji Mediterana i nacionalne portugalske glazbe fada s kojom nastupa diljem Hrvatske, a izvodi je na sebi svojstven način ubacujući zvuk mandoline u portugalsku glazbu.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova pravila 'Bolje je biti lijep nego dobar. Čak je bolje biti i dobar nego ružan'

Bivšeg TV voditelja glazba je odvela u Lisabon u kojem je također nekoliko puta nastupao. Posebno dojmljiv nastup imao je s portugalskom fadisticom svjetskog glasa Anom Mourom, koja je pjevala s Princeom, Rolling Stonesima i drugim glazbenicima. Često nastupa i uz pratnju mandolinskog orekstra 'Sanctus Domnio' koji se može pohvaliti nagradom najboljeg europskog mandolinskog orkestra.

Kao veliki zaljubljenik u umjetnost od malena sudjeluje u scenskim nastupima u Splitu. Nakon studija engleskog i talijasnkog jezika te studija glume zapošljava se u Gradskom kazalištu mladih u Splitu. Svoje dvije ljubavi isprepleo je na kazališnim daskama u opereti 'Splis'ki akvarel' te mjuziklima na Međunarodnom festivalu djeteta u Šibeniku 'Mačak Džingiskan i Miki Trasi' u režiji Ivana Lea Leme te 'Čarobnjaku iz Oza' u režiji Nine Kleflin. Igrao je u brojnim predstavama kako u matičnom, tako i u drugim kazalištima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene