ljuta pjevačica

Ivana Radovniković oplela po Lani: "Može ona brisati komentare. To je i dalje tako"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Ivana Radovniković još se jednom oglasila o pjesmi koju je otpjevala prije 12 godina Prozvala je Milanu Vlaović, ali i Lanu Jurčević.

Poprilična bura javila se nakon što je Lana Jurčević svojim fanovima predstavila tri nova singla među kojima je i "Kuda da krenem". Riječ je o pjesmi koju je prije 12 godina prva otpjevala Ivana Radovniković. A to što joj je Lana "uzela" pjesmu Ivani se nikako nije svidjelo. Svoje nezadovoljstvo iskazala je prije nekoliko dana napisavši da ju je netko o toj namjeri mogao i obavijestiti. I nije Ivana ovdje aludirala samo na Lanu, nego i na autoricu pjesme Milanu Vlaović koja na pjesmu polaže sva prava.

 

A post shared by Ivana Radovnikovic (@ivana_radovnikovic) on

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

O svemu se pjevačica ponovno odlučila oglasiti i dati svoj rezime ove, za Ivanu, neočekivane situacije."Milani Vlaović ne bi kruna s glave pala da me obavijestila o svojoj namjeri s pjesmom, a Lana Jurčević bi trebala znati da pjesmu koju predstavlja kao novu je stara 12 godina. Može brisati komentare ljudi, ali to je i dalje tako. Točka", napisala je Ivana na svom Facebooku.

Za komentar smo upitali i Milanu Vlaović, ali i Lanu Jurčević. Vlaović je tek kratko poručila da "nema nikakvih komentara na cijeli slučaj". Lana do sada na naš upit nije odgovorila. U svakom slučaju, htjela to Ivana ili ne, Lani je napravila dobar PR. Broj pregleda Lanine obrade na YouTubeu zasigurno je porasao nako ove hajke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene