Danas sve u redu

IMALA MOŽDANI UDAR Ivana Plechinger otkrila ono što nitko nije znao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Omiljena pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger otkrila je ono što je rijetko tko znao. U oporavku od moždanog udara, pomogla joj je ljubav i podrška bližnjih.

Pjevačica i voditeljica Ivana Plechinger progovorila je o svojim životnim nedaćama. Za Gloriju je otkrila kako se nosila s gubitkom oca, ali i moždanim udarom, koji je doživjela 2012. godine. Malo tko znao je da je Ivana tjedan dana provela u bolnici, čekajući dijagnozu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivana Plechinger - 1 inspirira brojne čitatelje Našu zvijezdu devedesetih rado pamtimo s televizijskih ekrana, a danas ruši sve rekorde čitanosti: ''Da mi je to netko rekao u mojim dvadesetima...''

Za Ivanu se sve promijenilo jedne nedjelje ujutro, kad joj se vid strašno pogoršao. 'Sjećam se dobro tog dana. Kad mi se zamračilo pred očima, suprug me odvezao u bolnicu. Liječnici su sumnjali na moždani udar, no nisu bili sigurni jer je trebalo napraviti magnetsku rezonancu, a zbog štednje, ta se pretraga nedjeljom ne radi', ispričala je Ivana.

'Na snimanje glave naručena sam, po hitnom postupku, tek za mjesec i pol dana. Nakon što smo moj suprug i ja povukli sve moguće veze, dobila sam termin za magnetsku rezonancu - za šest dana. Pustili su me iz bolnice, a ja sam do pregleda hodala s krvnim ugruškom u mozgu, ne znajući da bih mogla čak oslijepiti. Kad su u bolnici potvrdili moždani udar, zadržana sam na liječenju', dodala je Plechinger. Srećom, sve je u redu, danas Ivana normalno funkcionira i živi zdravo. Svemu su, kaže, bile krive brige materijalne prirode. Nije dotad vidjela da živi u oceanu ljubavi, koju prima od svog supruga i sinova. Nakon svega, napisala je svoju prvu knjigu 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je'. Knjiga 'Ono što ostaje, uvijek ljubav je' Ivane Plechinger otkriva nam poznatu glazbenicu, televizijsku i radijsku voditeljicu u jednome novom svjetlu. Autorica nam daje dobra rješenja za osobni rast kroz vlastite primjere: otkriva nam kako biti otvoren prema ljudima i događajima, i kako, unatoč teškim životnim trenucima i traumama, živjeti sada i ovdje u zahvalnosti i ljubavi, a ne u strahu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene