Sve popularnija

Ivana o seksi scenama: 'Ja sam Hrvatica, odrasla sam bez grudnjaka!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska glumačka zvijezda u Hollywoodu otkrila je neke nove detalje o svojoj ulozi u seriji koja je podigla mnogo prašine.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Za 18+ Izašle nove seks scene naše zgodne Hrvatice!

Ivana Miličević živi u Americi od svoje pete godine kada je u zemlju stigla s roditeljima, ocem Damirom i majkom Tonkom. Odselili su se u Michigan, a tad je dobila i brata Tomu koji je također uspješan u svijetu glazbe jer je gitarist benda 30 Seconds to Mars Jareda Lettoa.

U intervjuu za portal collider.com otkrila je neke detalje o snimnaju seksi scena u seriji 'Banshee'.

'Dosad još nikad nisam snimala toliko eksplicitne scene seksa i drago mi je da sam ih snimila upravo u ovoj seriji. Rekla sam si da neću snimati takve scene ako ću se osjećati nelagodno. Zaključila sam: 'Sad je vrijeme za to'. Omiljeni film mi je 'Seks and Lucia' u kojemu je seks prikazan tako prirodno. Iako su išli do kraja, nije nimalo djelovalo neugodno ili prljavo. Htjela sam snimiti nešto takvo, da seks djeluje kao nešto prirodno', objasnila je Ivana koja je utjelovila opaku Carrie Hopewell.

>> Hrvatica osvaja Hollywood: Snimila seksi scene za TV seriju!

'Najteži dio snimanja scene seksa je prvih par sekundi kad skineš odjeću. Nakon toga osjećaš se nekako oslobođeno. No ja sam Hrvatica, iz Europe. Odrasla sam bez grudnjaka, znači nemam problema s tim. No sasvim druga stvar je biti gola pred kamerama. Tada si izložena javnosti. No ako već trebam proći kroz tu 'torturu', onda ću to napraviti zbog ove uloge. Uostalom, volim seksi stvari i volim seks', poručila je lijepa glumica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene