443295
443295
443295
443295
443295

ŽENA MORA ODMORITI Noćna dežurstva lidera Živog zida

  • , 14.07.2016., 10:07
  • Autor:
  • komentara

Lider Živog zida Ivan Vilibor Sinčić i zaručnica Vladimira Palfi otkrili su detalje obiteljskog života.

 
 
 
 
Ivan Vilibor Sinčić, Vladimira Palfi (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)
Ivan Vilibor Sinčić, Vladimira Palfi (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Nije prošlo ni puna dva mjeseca od kada je na svijet došao maleni Ksaver. Rodio se samo s 1600 grama, ali ponosni roditelji Vladmira Palfi i Ivan Vilibor Sinčić otkrivaju kako maleni lijepo napreduje iako je rođen dva mjeseca prije termina.

Ime za svog malog nasljednika odabrao je čelnik Živog zida. 'Ime Ksaver izabrao sam ja, a ono na baskijskom jeziku znači novi dom. Htio bih da naš sin svoje ime nosi ponosno, da odraste u poštenu i dobru osobu, da se ničega u životu ne boji i da uvijek ostane borac kakav se pokazao u prvim danima života', priznao je Vilibor koji sa zaručnicom podjednako brine o svom sinu.

Ivan Vilibor Sinčić, Vladimira Palfi (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

'Noćna dežurstva su uglavnom moja jer želim da se Vladimira odmori između hranjenja, s obzirom na to da Ksaver jede svaka dva i pol sata. Osim toga, uvijek kad smo u šetnji kolicam guram ja jer su preteška, a Vladimira je osjetljiva nakon poroda i ne želim da se napreže', rekao je brižni tata.

Ivan Vilibor Sinčić, Vladimira Palfi (Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Lider Živog zida još uvijek nije stao pred oltar s 34- godišnjom inženjerkom građevine koja je ujedno i aktivistica Živog zida. No, nakon trogodišnjih zaruka sve će se vrlo brzo promijeniti. Vjenčanje će se održati potkraj ljeta, a održat će je u krugu najbližih. Želja im je da svadba bude mala i skromna, ali na tajnoj lokaciji, prenosi Gloria.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se