447586
447586
447586
447586
447586

RAZLIČITA VIĐENJA ROMANTIKE Romantično ujedinjeni ili posvađani svatko na svoju stranu?

  • , 23.08.2016., 16:20
  • Autor:
  • komentara

Nakon romantičnih zaruka u Grčkoj, par je nastavio ljetovanje u Španjolskoj.

 
 
 
 
Korana Gvozdić i Ivan Šarić (FOTO: Instagram)
Korana Gvozdić i Ivan Šarić (FOTO: Instagram)

Najpoznatiji komičarski par u Hrvatskoj, Ivan Šarić i njegova zaručnica Korana Gvozdić uživaju ljetujući po Europi. Par je prvo posjetio Italiju, a nedugo zatim su se i zaručili u Grčkoj.
Trenutačno su u Španjolskoj, gdje istražuju ovu neobičnu mediteransku zemlju.

 

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

U Španjolskoj su naletjeli na vjenčanje i iako je Korana čekala mladenku u zasjedi nije ju uspjela uloviti pa se par odlučio istraživati dvorce Španjolske. 

 

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

Svakako je najzanimljivija fotografija objavljena na društvenim mrežama gdje je par usporedio različito viđenje dvorca. Romantično ujedinjeni (njezina slika) ili posvađani svatko na svoju stranu (njegovo viđenje)? 

 

A photo posted by ivan saric (@ivansaric) on

 

A photo posted by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se