objavio sretnu vijest

Uspješni hrvatski nogometaš dobit će drugo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uspješni nogometaš ostvario je veliku želju. Objavio je na Instagramu najsretniju vijest. Njegova supruga Raquel je opet trudna.

Ivan Rakitić ponovno će postati otac. Uspješni nogometaš objavio je putem Instagrama da je njegova supruga Raquel trudna po drugi put. Par već ima kćerkicu, a više puta su izjavili kako ne namjeravaju stati na jednom djetetu.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri i Ivan Rakitić - 11 pazili na svaki detalj Pogledajte kako su se Rakitić i njegova Raquel sredili za dodjelu prestižnih nagrada, bili su posebni gosti među najvećim zvijezdama!

Supruga Ivana Rakitića pozirala u bikiniju i potaknula glasine

Prelijepa Raquel i Ivan vjenčali su se nedavno i službeno, u crkvi. 'Kakva lijepa večer... Zadovoljan sam i ponosan da sam s dva gola pomogao ekipi u važnoj pobjedi! To je za moje dvije princeze. Najljepše od sega, čekamo još jednu bebicu, ako Bog da. Jedva čekamo taj prelijep trenutak. Hvala ti Raquel što mi daješ najvažnije u životu, našu obitelj. Hvala ti za svu ljubav, volim te puno', poručio je Ivan svojoj supruzi putem Instagrama.

Zajedno su već četiri godine, a Rakitić je svojedobno priznao da se Španjolki udvarao sedam mjeseci. Čim ju je vidio, znao je da će postati njegova žena. Romantični Rakitić zaljubio se na prvi pogled, i ljubav traje do danas.

 

la mejor decisión que he tomado en mi vida fue casarme contigo, @ivanrakitic gracias por compartir conmigo tus dias por darme lo que mas feliz nos hace a diario nuestra princesa Althea

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene