Ulje na vatru

Stao u obranu kolega: 'Puna podrška pjesmi Želim živjeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alan Hržica, sestre Husar, Shorty i Nina Badrić snimili su spot za singl 'Želim živjeti' kojim se nastoji odvratiti žene od pobačaja. Mnogi su se pobunili, ali u njihovu obranu stao je glazbenik Ivan Puljić.

Hrvatska estrada založila se za 'život svakog začetog djeteta'. Poznata imena, među kojima su Nina Badrić, sestre Husar, Shorty te Alan Hržica, snimili su spot sa popularnim bendom duhovne glazbe.

Nakon objave spota i pjesme u javnosti se podigla velika prašina i došlo je do sukoba različitih mišljenja. S jedne strane oni koji se zalažu za zabranu abortusa, a s druge strane oni koji smatraju kako nitko nema pravo odlučivati o tome osim samih žena. Tvorci pjesme vrlo vjerojatno nisu očekivali toliko negativnih komentara, a među prvima oglasila se Danijela Dvornik koja je osudila pjesmu kao i način razmišljanja, a svoj je tekst počela riječima ''Ovo je dno dna i sumrak Hrvatske, vjera se koristi za sve i svašta pa i za zadobivanje publike'.

Kako se rasprava ne stišava, još malo ulja na vatru dolio je i Ivan Puljić, glazbenik. Puljić i karizmatik Zlatko Sudac surađivali su na albumu 'Put Istina i Život', a Puljić je na Facebooku dao punu podršku svim izvođačima pjesme 'Želim Živjeti'.

'Digla se velika prašina oko pjesme-spota 'Želim živjeti' u izvedbi duhovno-glazbenog sastava 'Emanuel' iz V. Gorice i njihovih gostiju u spotu, sestara Ivane i Marije Husar, Nine Badrić, Shortya, Alana Hržice...Pjesma 'Želim živjeti' slavi Život i progovara u ime nerođenih koji žele živjeti. Mnogi su se digli protiv spomenutih glazbenika i pjesme, imputirjući im da su protiv prava žena, protiv prava ovog i onog...Naravno to su oni 'tolerantni' kojima su puna usta tolerancije, a drugima ne dozvoljavaju ni otpjevati pjesmu koju žele te kroz nju izreći svoj stav, pa bilo to i o abortusu. I da, svi su oni za pravo na abortus tj.ubistvo nerođenog i nevinog djeteta. A svi su rođeni i žive...
Tekst i glazbu pjesme "Oprostite nam anđeli" napisao je vlč. Zlatko Sudac, na našem zajedničkom albumu "Put Istina i Život" iz 2009.g. Puna podrška predivnoj pjesmi "Želim živjeti" te svima koji sudjeluju u njoj
'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene