442040
442040
442040
442040
442040

VATRENI SE HLADE NA JADRANU Nikad ne biste pogodili s kim je večerao Perišić!

Ivan Rakitić sa svojim curama stigao je na Ugljan, dok je Perišić pokazao kako se njegov sin druži s jastogom.

 
 
 
 
Obitelji Perišić i Olić (Foto: Instagram)
Obitelji Perišić i Olić (Foto: Instagram)

Hrvatski reprezentativci odmaraju se nakon EURA. Ivan Rakitić sa suprugom Raquel i njihovim djevojčicama odmara na Ugljanu, a u susjedstvo im je stigao i Ivan Perišić. Na svom Instagramu Perišić je objavio druženje sa svojim prijateljem Ivicom Olićem i njegovom suprugom!

ObiteljPerišić uživa u druženjima i odmoru, a zvijezda obitelji je mali Leonardo Perišić. Fanove slavnog nogometaša dječak je potpuno oduševio. Naime, Ivan je snimio dječakom prvi susret s jastogom. 'Baci ga u more', vikao je mali Leonardo i držao sigurnu udaljenost od jastoga. Neodoljivo!

 

.. his #priceless .. #OdeGaStavi #Leonardo ..

A video posted by @ivanperisic444 on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se