teški dani nogometaša

ŽIVOTNA AGONIJA "Svi su šokirani, ali moram se boriti zbog kćeri"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Unatoč teškoj bolesti nogometaš je pun optimizma, a snagu crpi iz obitelji i kćeri Fabienne.

Po treći put u deset godina naš bivši reprezentativac treba novi bubreg. Ivan Klasnić ponovno proživljava teške dane, no ipak je pronašao snagu doći pozdraviti stare prijatelje na Hrvatskoj noći u Frankfurtu. "Ja sam dobro, mislim da, ono, sve je normalno, došao sam malo da vidim pjevače i da se malo radujemo svi skupa", kazao je Klasnić.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević Vatreni (Foto: Instagram) Tuguju svi sportaši Vatreni se opraštaju od Olivera, kao i drugi naši sportaši: "Sada pivajte anđelima, ka šta ste nama!"

Na dijalize ide svaki drugi dan, a da je veliki borac, dokazao je više puta. "Mislim da je to moja sudbina. Ja sam znao kad sam napravio drugu transplantaciju da opet moram još jednu transplantaciju napraviti i očekivao sam sigurno da će duže trajati druga transplantacija, ali to je život i ne mogu to promijeniti", govori nogometaš kojem je u teškim trenucima najveća potpora obitelj.

"Moram se, na kraju krajeva, boriti za svoju kćer i svoju familiju koja je sigurno još tu. Ali i moja pozitivnost, to što vjerujem u Boga i najviše da živim pozitivno, da gledam naprijed i da ne vidim negativno", kaže Ivan.

Nakon što je njegovo tijelo odbacilo bubrege koje su mu donirali majka i otac, njegov brat Josip bio je shrvan što mu sada on ne može pomoći. "Sigurno su šokirani bili, ali ja mislim da to je moj život i ja sam njima rekao idemo dalje i tako oni to i vide i zato šta će drugo, ja mislim da moraju i meni podršku dati i gledati gdje meni mogu pomoći", kaže Klasnić.

A svesrdnu potporu mu nude i obožavatelji i navijači, pa su tako, od njemu sasvim nepoznatih ljudi, čak stigle i ponude da mu pomognu donacijom vlastitog bubrega.

No unatoč svemu, hrabri nogometaš ne posustaje. Ne posustaje Ivan niti kada je riječ o ljubavi. Iako ne želi govoriti o toj temi previše, ipak nam je otkrio vjeruje li i dalje, nakon razvoda od supruge Patricije, u instituciju braka.

"Ja sam razveden, imam dobar odnos s njom sada, kako je bilo, bilo je i ja mislim da o tome ne treba više reći, brak je bio, jednom sam se oženio, kako se kaže, jednom u životu se ženi, drugi put, nemam još mišljenje za drugi put, ali vidjet ćemo", kaže Ivan.

Upravo je ljubav ono što nam uvijek daje nadu u bolje sutra, bez obzira na to kakva ona bila. "To mi sigurno pomaže puno i zato želim i dalje živjeti", zaključuje nogometaš.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene