Novi spotovi

Isto vrijeme, drugo mjesto: Severina i Rozga objavile seksi fotke!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dvije popularne pjevačice sinoć su u kasne sate objavile prve fotografije sa snimanja novog spota. Sudeći po viđenome, Severina Vučković i Jelena Rozga pripremaju nam seksi nastup.

Koja pjevačica izgleda bolje u novom spotu?

  • Severina Vučković
  • Jelena Rozga

Ukupno glasova:

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Na našoj glazbenoj sceni suvereno vladaju Severina Vučković i Jelena Rozga. Nižu hit za hitom, privlače pažnju gdje god se pojave i redovito dijele informacije sa svojim obožavateljima na Facebooku.

Jelena odgovorila na tračeve o povećanju grudi!

A kolika je mogućnost da u isto vrijeme objave fotografiju iz svojeg novog spota? Pa očito velika jer je Severina objavila fotografiju koju je potpisala 'Ova soba noćas moj je Alcatraz' za novu pjesmu 'Alcatraz'(za one koje ne znaju, Alcatraz je zatvor na otoku u San Franciscu s kojeg je bilo nemoguće pobjeći).

Pozirala je u bijelom bodiju i prozirnom bijelom ogrtaču, no i Jelena nije ništa manje atraktivna. I Rozga je na svojoj stranici objavila fotku za snimanja spota za pjesmu 'Mentol' kojeg smo mogli i premijerno čuli u jučerašnjem inMagazinu. Pjevačica isto tako nosi 'bijeli outfit', srebrni bodi i bijelu bundicu.

Sudeći po viđenome, bit će to pravi seksi spot i kod jedne i kod druge. Jedva čekamo vidjeti što su pripremile!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene