Zgodna Irina

O Ronaldu: 'Zajedno smo više od tri godine i stvarno uživam u vezi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Da je Irina Skayk jedna od najseksi i najtraženijih modela današnjice pokazala je i u novom broju Voguea. Osim toga pričala je i o svojem slavnom dečku nogometašu Cristianu Ronaldu.

Zgodna ruska manekenka Irina Skayk krasi naslovnicu novog broja španjolskog Vogue magazina.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez "Baš poput tate..." Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

27-godišnja ljepotica već je dugo u vezi sa slavnim nogometašem Cristianom Ronaldom, a iako njih dvoje ne vole dijeliti svoju intimu Irina je ipak otkrila neke detalje.

>> Ronaldova zaručnica, Irina Shayk pozirala samo u mokrim gaćicama

'Zajedno smo više od tri godine i stvarno uživam u vezi. On je moja velika podrška. Uvijek je na mojoj strani i zna kako me usrećiti. Savršeno me razumije i shvaća moj posao, što mi je jako važno. Volim svoj posao i volim putovati tako da trebam osobu koja me razumije i daje mi snagu', kaže Irina o svojem Ronaldu.

Progovorila je i o planovima za budućnost. 'Kao i svaka žena, želim imati djecu, obitelj. No ne želim planirati te stvari. Pravo vrijeme tek treba doći', kaže manekenka koja priznaje kako zna biti vrlo zahtjevna. 'Cristiano je jako strpljiv i nosi se s mojom jakom osobnošu. Tako da se i ja trudim njemu pružati potporu kada mu treba', kaže Shayk.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene