Tužna i sama

Otkrivaju se detalji prekida - U suzama otišla od slavnog nogometaša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijateljica slavne manekenke otkrila je detalje u vezi prekida slavnog para.

Tko bi rekao da je već prošlo mjesec dana od prekida dugogodišnje veze  nogometaša Cristiana Ronalda i manekenke Irine Shayk. Bio je to prekid o kojem su pisali svi svjetski mediji, a o tome tko je koga ostavio i danas se raspravlja.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez - 2 ali kakvo tijelo ima! Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

Irina Shayk: 'Moj dečko mora biti iskren i odan'

Prema riječima prijateljice ruske manekenke, Irina je bila ta koja je okončala njihovu ljubavnu vezu, no nije joj bilo nimalo lako donijeti tu odluku. Par je prekinuo nekoliko dana prije dočeka Nove godine, a nju je Irina proslavila sama na odmoru.

'Irina je bila u šoku i potpuno shrvana. Odmah je otišla i provela novogodišnju noć plačući sama na aerodromu. Otišla je na Maldive te je tamo u samoći proslavila svoj rođendan', rekla je manekenkina prijateljica za magazin Hello.

'Irina je uvijek bila uz svog muškarca. Ali, ovaj put je čini se promijenila mišljenje. Više nije mogla izbjegavati sve očite znakove koji su upućivali na činjenicu da je došao kraj', dodala je prijateljica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene