O Bože

Ovo nije normalno! Pogledajte kako Irina izgleda mjesec dana nakon poroda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bradley Cooper i Irina Shayk dobili su curicu prije mjesec dana.

Ova žena je izvanzemaljac. Ruska manekenka Irina Shayk rodila je prije mjesec dana svoje prvo dijete, kćer Leu, a tijelo je već vratila u besprijekorno stanje. Prekrasna brineta na Instagramu se pohvalila fotografijom nastalom u rijetkim trenucima opuštanja, jer otkako je rodila, svakodnevnica su joj briga za novorođenče te mijenjanje pelena i hranjenje bebice.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk Potvrdili šuškanja Paparazzo fotografije otkrile da je ovaj poznati par svojoj ljubavi odlučio dati novu šansu, nisu skidali ruke jedno s drugoga!

Shayk je stoga zaista propisno uživala u minijaturnom bikiniju, pokazavši savršenu liniju na svom Instagramu. Obožavatelji ne mogu vjerovati da je na fotografiji žena koja je još prošlog mjeseca bila trudna. "Ovo nije moguće! Kako može biti ovako zategnuta? Pa još prošli mjesec je bila trudna! Ona je valjda jedina žena na svijetu koja odmah poslije porođaja može ravno na modnu pistu! Kako joj zavidim", komentirali su obožavatelji, ne vjerujući vlastitim očima.

Neki su komentirali da izgleda čak bolje nego prije trudnoće. Irina posljednjih mjeseci odmara od posla, posvetila se majčinstvu, dok se njezin partner, glumac Bradley Cooper, već vratio na posao i posvetio snimanju mjuzikla.

 

Pre-sunset #currentsituation

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene