U 28. godini

Preminula je Irena Golub

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Natjecateljica showa Masterchef, Irena Golub, koja je zbog tumora na mozgu odustala od ulaska u finale showa, preminula je od ove zloćudne bolesti.

'Šokiran sam. Znao sam da je bolesna no posvetila se zdravom životu pa sam mislio da je ozdravila', za Dnevnik.hr je preranu smrt Irene Golub komentirao član žirija Masterchefa, Mate Janković.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

'Djelovala mi je beskrajno draga. Razmišljala je o hrani kao o lijeku. Zaista sam mislio da će ozdraviti', u šoku nam je izjavio Janković koji je za smrt doznao iz medija.

Podsjećamo, iako je uspjela ući u finale popularnog Masterchefa u rujnu prošle godine, Irena Golub morala je odustati od showa.

Bolest se vratila

Simpatičnu Mastercheficu Irenu Golub publika je brzo zapamtila, no ono što publika nije znala jest da se borila protiv tumora na mozgu koji se vratio. 2009. je pobijedila zloćudnu bolest, no ulaskom u 20 finalista showa dočekala ju je loša vijest.

'Tog jutra sam došla na snimanje i odjednom shvatila, nešto nije u redu. Naslonila sam se na zid i pokrila rukama oči, sve mi je bilo jasno', ispričala je Irena nakon odustanka od showa u rujnu. Tri dana nakon što je odustala, već je bila na operacijskom stolu, mjesec dana je bila u bolnici, a nakon toga je stigla kući.

'Trudim se biti što pozitivnija, više se smijati', rekla je ova 28-godišnjakinja prije više od godinu dana. Danas je više nema no njezini prijatelji i obitelj uvijek će je se sjećati po vedrom i borbenom duhu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene