Ime koje inspirira

Evo čije se ime spominje više nego Božje!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošle godine ime Harveya Weinsteina bilo je najviše spominjano u govorima zahvale na dodjeli nagrade Oscar. Ove godine netko je preuzeo tu titulu!

Prošle je godine otkriveno da je ime Harveya Weinsteina najviše puta spomenuto u govorima zahvale kroz povijest dodjele nagrade Oscar.

Pogledaj i ovo Sienna Miller, Extrapolations Provlači se važna poruka Serija koja nije sjajna, ali je nužna: Vodi nas u blisku budućnost u kojoj smo suočeni s posljedicama klimatskih promjena!

Delicije za zvijezde: Opuštena atmosfera na oskarovskom ručku

Pobjednici su se najviše zahvaljivali Bogu i Harveyju, uz obitelj i prijatelje, a ove je godine netko preuzeo njegovu ulogu.
Ime poznate glumice Meryl Streep najviše je spominjano ime u govorima zahvale, barem ako je suditi po posljednjih 12 godina.

 

Istraživanje je proveo Nathaniel Rodgers, urednik 'The Film Experience' koji je istraživao zadnjih 47 govora glumaca i glumica na dodjeli nagrade Academy Award od 2001. Godine.

Rodgers je primjetio da je ime poznate glumice na dodjeli nagrade 2012. godine bilo spomenuto četiri puta, a Božje ime 'samo' tri puta.

Prošle godine ime Harveya Weinsteina bilo je najviše spominjano u govorima zahvale na dodjeli nagrade Oscar. Ove godine netko je preuzeo tu titulu!

Ostala istraživanja Rodgersa pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene