Govor koji je dirnuo mnoge

'Imam veliku potrebu reći nešto što nikada nije išlo uživo'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Poznata glumica dobila je nagradu za životno dijelo, a stigla je u pratnji svojih sinova. Ipak, nitko nije očekivao ovako nešto…

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz Rivalstvo prijateljica Očekivala se svađa, no one su napravile nešto sasvim suprotno!

Govor Jodie Foster nikoga nije ostavio ravnodušnim. Poznatu glumicu nismo već dugo vidjeli na ovakvim događanjima, no ovoga je puta Jodie iskreno progovorila pred svima o svojoj seksualnosti, sinovima Charlesu i Kitu, te majci koja boluje od demencije. 'Dok sam ovdje gore, imam veliku potrebu reći nešto što nikada nije išlo uživo u eter. Objava oko koje sam jako nervozna, ali ne možda kao moj publicist. Samo ću reći, jasno i glasno!', započela je svoj govor 50-godišnja glumica.

>> Glamorozna dodjela nagrada Zlatni globus ni ove godine nije razočarala

'Ovo nije veliko i javno priznanje jer sam već priznala da sam gay prije sto godina, još u kamenom dobu. No rekli su mi da se od svake poznate osobe očekuje se da iznese detalje iz svog privatnog života na nekoj pressici, predstavljajući parfem ili novi reality show. Prije svega zahvalila bi svojoj bivšoj partnerici, mojoj sestri, najboljoj prijateljici zadnjih 20 godina, Cyndy Bernard. Ponosna sam na našu modernu obitelj i sinove Charlieja i Kita koji su moj razlog zbog kojeg dišem', poručila je Jodie.

Trenutak na koji su zasuzile mnoge zvijezde u publici bio je onaj kada je Jodie govorila o svojoj majci . 'Volim te i divna si majka, molim te ponesi to sa sobom kad ćeš biti spremna na odlazak', iskrena je bila Jodie Foster koja je dobila nagradu za životno dijelo Cecil B. DeMille.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene