Publika uživala

FOTO Ima i stas i glas: Nina Badrić ponovno oduševila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nina Badrić oduševila je novosadsku publiku u svakom pogledu.

Karte za koncert Nine Badrić u Novom Sadu bile su rasprodane već pet dana prije koncerta, a mnogobrojna publika odlučila je proslaviti Dan žena uz svoju omiljenu pjevačicu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 5 ''uvijek se držim boga'' Nina Badrić u vjeri je našla svoj oslonac: ''Kažem sebi - jednostavno bez Boga niti preko ceste''

Trener šarmer: Nina Badrić ovo nije očekivala

U prekrasnoj haljini Matije Vuice, Nina je digla publiku na noge već s prvim taktovima pjesme 'Čežnja'. Atmosfera nabijena posebnim emocijama nije prestala do samog kraja kada je publika Ninu vraćala dva puta na bis.

 

'Draga Nina, bila si preprepredivna! Sjedila sam točno ispred tebe u 3. redu i uživala u svakom segmentu koncerta. Imaš božanstven glas i sjajnu karizmu. Hvala ti za pozitivnu energiju. Ostani uvijek tako prirodna i vedra. Novi Sad te uvijek čeka', napisala je jedna obožavateljica na Nininom Instagram profilu.

Poznatu pjevačicu očekuju mnogi koncerti, a već u travnju nastupit će u Skoplju i beogradskom Sava centru, a u svibnju kreće na veliku turneju po Kanadi i Americi zajedno s legendarnim Oliverom Dragojevićem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene