445008
445008
445008
445008
445008

DOMAĆI PAR NE SKRIVA SREĆU Proslavio rođendan u njezinom zagrljaju

  • , 30.07.2016., 15:20
  • Autor:
  • komentara

Igor Kojić proslavio dvadeset deveti rođendan, naravno u društvu svoje drage.

 
 
 
 
Igor i Severina Kojić (Foto: Instagram)
Igor i Severina Kojić (Foto: Instagram)

Krajem prošle godine Severina i Igor izrekli su sudbonosno 'da' u dvorani 'Genex Impuls' ispred 600 uzvanika i od tada kao da im svaki dan sve više ruža cvate.

Instagram je pun romantičnih fotografija, Igor se odlično slaže sa malenim Aleksandromm, a Severina stigne graditi svoju karijeru – može li bolje?

Među najnovijim Instagram fotografija jest i ona s proslave Igorovog dvadeset devetog rođendana. Naravno, proslavio ga je u romantičnom zagrljaju svoje drage.

 

'Sve za ljubav što triba je žena, čovik i more..." Sretan rođendan mom čoviku', napisala je Seve ispod fotografije u pravom ljetnom štihu.

Moguće je da će Igor proslaviti i s ekipom, ali za sada mu je dovoljna rođendanska pusa njegove žene.
 

 

To je bilo ostrvo sa blagom, sine moj...

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se