Ni ona nije savršena

Nakon poroda izgubila samopouzdanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez u novom broju Cosmopolitana progovara o svojoj nesigurnosti, vezi sa dečkom Casperom i kontroverznom nastupu za totalitarnog vođu Turkmenistana.

Latino diva Jennifer Lopez  već godinama obara top ljestvice svojim hitovima, a svojom pojavom plijeni pozornost čak i u četrdesetima. Unatoč postignutom uspjehu,  JLo se i sama bori sa nedostatkom samopouzdanja.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Nisu dugo izdržale J.Lo dadiljama je nudila velike plaće, ali ovo je razlog zbog kojih je svaka ipak brzo otišla od nje

'Počelo je nakon poroda... Najveći kompleks koji imam je moje pjevanje. Iako sam prodala 70 milijuna primjeraka albuma, nisam se osjećala kao da sam dobra u tome', rekla je jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu i dodala kako joj je u izgradnji  samopouzdanja pomogao bivši suprug Marc Anthony. Zahvaljujući njegovim savjetima i podršci shvatila je dobra u onome što radi.

>>Idila u vezi: Strastveni poljupci slavne pjevačice i 18 godina mlađeg dečka!

Trenutno je u vezi sa 18 godina mlađim dečkom Casperom koji odgovara svim njezinim visokim kriterijima. 'Imam svoje visoke standarde o tome kakav moj partner treba biti i kako želim da se ponaša prema meni. Ne govorim o materijalnim stvarima, nego o ljubavi, lojalnosti  i ostalim stvarima koje čine dobru vezu', zaključila je lijepa Jennifer.

>> Optužili Jennifer Lopez: 'Zaradila je 10 milijuna pjevajući za lopove i diktatore!'

Priznaje da je njezina kontroverzna pojava na proslavi totalitarnog vođe Gurbangulya Berdymukhamedova bila greška i da preuzima odgovornost za svoje postupke. 'Griješim kao i svako drugo ljudsko biće', objasnila je  Jennifer i nadodala da je naučila svoju lekciju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene