Za pamćenje

Htjela je samo fotku za uspomenu, a dobila je ovo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svjetski hit Footloose večeras će se premijerno izvesti u Zagrebu. A premijerni nastup u njemu imat će i pjevačica Maja Šuput.

Maja Šuput je na Instagramu objavila fotografiju iz košarkaškog centra Dražen Petrrović na kojoj je prikazan zanimljiv detalj - gola stražnjica.

'A ja sam samo htjela sliku za uspomenu prije svoje prve premijere', napisala je Maja uz fotografiju kojom je željela ovjekovječiti trenutak priprema za svoj večerašnji glumački debi.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Dašak Broadwaya stigao u Zagreb!

Podsjećamo, KC Dražen Petrović večeras postaje velika Broadwayska pozornica. Glazbenik Bojan Jambrošić u ulozi života glumi smotanog Willarda, naivnog i smiješnog te pomalo glupavog momka koji se uz glavnu životnu vodilju 'mama zna' bori za pjesmu i ples u srednjoj školi.

Glumcima Maji Šuput, Mariju Valentiću, Bojanu Jambrošiću i cijelom društvu pridružio se i hrvatski glumac sa američkom adresom Branko Glad koji je u svojoj karijeri igrao i na broadwayskim kazališnim daskama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene