jedva izvukli živu glavu

HOROR NA SNIMANJU Naoružani muškarci upali na set i počeli pucati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavne zvijezde serije Jennifer Lopez i Ray Liotta pukom srećom izbjegle su tragediju.

Naoružani muškarci upali su jučer na set popularne serije 'Nijanse plave' u kojoj glavne uloge imaju Jennifer Lopez i Ray Liotta. Muškarci su otvorili su vatru na glumce i ekipu serije, a u pucnjavi srećom nitko nije ozlijeđen.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ray Liotta Ne kriju tugu Zvijezde se u nevjerici opraštaju od dragog im kolege, shrvani su mu posvetili riječi koje nikog nisu ostavile ravnodušnim

Glavni glumci izbjegli su ovaj nemili događaj jer su nekoliko trenutaka prije pucnjave napustili snimanje. Policija je odmah zatvorila set i uhvatila napadače i tako spriječila krvoproliće.

 U trenutku pucnjave na licu mjesta našla se glumica Kathryn Kates koja se spremala za snimanje neposredno prije incidenta. U jednom trenutku u prikolicu su joj došle dvije asistentice i ispričale joj što se događa, piše Hollywood Life.

"Zaključale smo vrata. Pokušala sam zvati policiju, ali u tom trenutku su počeli lupati na vrata. Bilo je jezivo, samo nekoliko sekundi prije toga čula sam pucnjavu", otkrila je glumica i dodala da se sve smirilo kroz pet minuta.

Na setu je bio i glumac Warren Kole koji je trebao snimiti svoju posljednju scenu. Nakon pucnjave snimanje je zbog sigurnosti odgođeno.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene