Na Twitteru

Hollywood tuguje za Gandolfinijem: 'Bio je nježni div velikog srca!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

James Gandolfini je preminuo u 51. godini tijekom posjete Italiji, a za njim tuguje cijeli svijet!

Iznenadna smrt Jamesa Gandolfinija, koji se proslavio ulogom Tonyja Soprana u seriji 'Obitelj Soprano' potresla je cijeli Hollywood te brojne obožavatelje diljem svijeta.

>> Preminuo je legendarni James Gandolfini!

Pogledaj i ovo showbuzz Vječni prijatelji 'Moj je cilj da budu dobro, pobrinut ću se za Jamesovu djecu'

James je preminuo u 51. godini tijekom posjete Italiji gdje je trebao sudjelovati na jednom filmskom festivalu. Kako prenose strani mediji, James je najvjerojatnije imao srčani udar.

Kratko nakon što je vijest o njegovoj smrti objavljena, Twitter je bio prepun statusa posvećenih njemu.

'Tako je tužno da smo izgubili Jamesa Gandolfinija. Bio je jedan od najslađih, najzabavnijih, najdarežljivijih glumaca s kojima sam ikad radila. Moje molitve su uz njegovu obitelj', objavila je Susan Sarandon.

'Nevjerojatno tužne vijesti o Gandolfiniju, bio je tako dobar čovjek', napisao je Steve Carell.

'James Gandolfiniji je bio drag, smiješan, predivan čovjek. Tako sam sretna što sam mogla raditi s njim. Šaljem svu svoju ljubav njegovoj obitelji. Tako tužan dan', napisala je Olivia Wilde.



Will Arnett je pak napisao: 'Tako sam tužan zbog vijesti da je James Gandolfini mrtav. Bio je sjajan talent. Nedostajat će nam'.

'Isuse, svijet je upravo ostao bez jednog velikog glumca. James Gandolfini je preminuo. Moje misli su uz njegovu obitelj. Takav talent. Jako sam rastužen', napisao je Ewan McGregor.

Debra Messing je pak objavila: 'Srcedrapajuće vijesti o Jamesu Gandolfiniju... Šokantno. VELIKI gubitak. Drag, skroman i sjajan talent. Počivao u miru'.

'Tako sam jako tužna zbog Jamesa Gandolfinija! Moje je srce slomljeno zbog njegove obitelji!! U šoku sam', napisala je  Christina Applegate.



'Moje misli i molitve idu obitelji Jamesa Gandolfinija. Bio je nevjerojatan glumac. Počivao u miru, gospodine Gandolfini', napisao je Robin Williams.

'Jako ćeš nam nedostajati gospodine Gandolfini!  Počivao u miru', napisao je John Stamos.

Rose McGowan pak je objavila zajedničku sliku te napisala: 'Srce mi je slomljeno zbog Jamesa Gandolfinija. Bio je nježni div i veliki čovjek. Obožavam ovu sliku, obožavala sam njega'.

'Naša cijela glumačka ekipa tuguje zbo gubitka Jamesa Gandolfinija. Naše misli su s njegovom obitelji, prijateljima i obožavateljima', napisala je pak Veronica Mars.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene