Bujni atributi

Hoće li izdržati? Od oblina joj 'puca' košuljica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgleda da slavnoj zvijezdi ni niske temperature nisu smetale u pokazivanju svog tijela.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Fotografi su uhvatili Kim Kardashian i Kanye Westa u romantičnoj šetnji Parizom. Par je već nekoliko dana u 'gradu ljubavi', a osim razgledavanja, uživali su i u kupovini.

>> Mali trik trudne Kim koji košta svega stotinjak kuna!

I nema zime za 32-godišnju Kim: Parizom je šetala u kratkoj bijeloj suknjici, i pripijenoj košuljici koja jedva izdržala teret njezinih grudi. Kako joj ne bi bilo 'toliko hladno' Kim je preko ramena prebacila crnu bundicu.

No Kim 'more' i poslovne muke. Naime, američka vizažistica Lee Tillett od njih na sudu potražuje 57 milijuna kuna odštete jer su za svoju liniju kozmetike uzele ime Khroma line, a koje već nosi i linija kozmetike koju je ona stvorila još 2004.

Gospođa Tillett je navodno prije ove tužbe lani u lipnju upozorila sestre da promijene ime proizvoda i prekorila ih da nisu dobro istražile koristi li se to ime već na tržištu, ali one to do danas nisu učinile.

Podsjetimo, jedan od popularnijih parova u svijetu showbizza nedavno je potvrdio kako će postati roditelji. Nagađa se kako je Kim trudna oko tri mjeseca, a par je u vezi skoro godinu dana.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene