HOĆU NEĆU

PREDOMISLILA SE Hilary Swank prekinula zaruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se kako Hilary Swank ipak neće izmjeniti bračne zavjete s trenerom tenisa Rubenom Torresom.

Nije prošlo niti tri mjeseca od kada se zaručila američka glumica Hilary Swank, a sad je ponovno sama. Naime, dvostruka dobitnica Oscara odlučila je prekinuti zaruke s trenerom tenisa Rubenom Torresom.

Pogledaj i ovo Hilary Swank Pokazala bebe Oskarovka u 49. godini rodila blizance i prvi put postala majka: "Nije bilo lako, ali se isplatilo"

Hilary i Ruben su se zaručili u Palm Springsu, a Hilary je tada sretnu vijest podijelila s pratiteljima na Instagramu. 'Otišli smo šetati i dogodilo se ovo! Jako sam sretna što ću vam otkriti da smo se ja i dragi Ruben zaručili.' Bar je tada tako mislila.

Lijepa glumica iza sebe ima devetogodišnji brak s Chadom Loweom. Njezin brak s Chadom navodno se raspao jer je Hilary postala uspješnija i traženija od njega na poslovnom planu te se on s time nije mogao nositi. Nakon toga je bila gotovo 6 godina u vezi s Johnom Campisijem. Ni ta ljubav nije potrajala.

O razlozima prekida zaruka s Rubenom ništa se još ne zna. No, 41- godišnju glumicu prekid ne dira previše budući da je nakon prekida viđena na finalnom meču teniskog turnira Roland Garrosa.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene