Zbogom modnim pistama

FOTO Ovakvu je više nećete gledati - nikada!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata manekenka Heidi Klum više neće šetati modnim pistama u gaćicama i grudnjaku.

Bivša manekenka Viktorijinih anđela i majka četvero djece, Heidi Klum, izjavila je za američke medije da više neće šetati modnim pistama u donjem rublju.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

'Nećete me više vidjeti na modnim pistama u gaćicama i grudnjaku. Mislim da bih se osjećala malo nelagodno', izjavila je Klum za Access Hollywood Live.

Slavna ljepotica čeka 5. dijete s trećim muškarcem?

Ipak, i dalje će ostati u svijetu mode. Kaže da će rado pozirati za naslovnice magazina ili biti lice neke reklamne kampanje. Također, poznata Heidi vodi Njemački Top model, Projekt 'Runway' i dizajnira liniju odjeće za djecu 'Babies R Us'

Iako je Heidi i u svojim 40-tima i dalje prekrasna, manekenka je progovorila i o svojim borama oko usana. 'Ne mogu reći da ih volim, ali to tako dođe s godinama, zar ne? Ipak, bore oko usana dobivamo zbog smijanja', rekla je poznata ljepotica. Za razliku od svojih kolegica, Klum nikada nije pala pod kirurški nož..

'Da budem iskrena, jako se bojim toga. Bojim se nagle promjene koja bi uslijedila. Bilo bi mi čudno pogledati se u zrcalo i vidjeti nekog nepoznatog', dodala je.

Heidi Klum bi za bolji izgled umjesto botoxa izabrala šiške. Bravo Heidi!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene