Burno u Ukrajini

Boksač vođa prosvjeda, a prati ga ljepotica: 'Nastavite se boriti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Hayden Panettiere i njezin zaručnik Vladimir Kličko priključili su se prosvjednicima u njegovoj rodnoj Ukrajini.

Zvijezda 'Heroja' i sama se ovih dana osjeća kao heroj! Hayden Panettiere, zaručnica poznatog boksača Vladimira Klička, otišla je s njim u Ukrajinu kako bi podržala tamošnje prosvjednike. Kličko je vođa oporbe u Ukrajini, a bore se za potpisivanje sporazuma o pridruživanju s EU.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Neočekivana objava Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

Hayden Panattiere i Vladimir Kličko idu pred oltar: Pogledajte taj dijamantni prsten!

Država istočne Europe trenutno prolazi kroz građanske nemire jer je građane razbjesnila odluka vlade o uspostavljanju tješnjih veza s Rusijom, umjesto s Europskom unijom. Prosvjednici su u Kijevu srušili kip bivšeg sovjetskog vođe Vladimira Lenjina kako bi demonstrirali svoje stajalište.

Čini se kako je Hayden jako ponosna na svoje priključivanje prosvjedu u Kijevu budući da je na svom Twitter profilu objavila fotografiju zajedničku fotografiju sebe i zaručnika. 'Nastavite se boriti! #Ukrajina! Ostanite snažni', glumica je pružila podršku prosvjednicima u objavi na Twitteru.

Par je započeo svoju vezu 2009. godine te su dvije godine bili zajedno, prije nego su prekinuli. No, početkom ove godine, ljubav se ponovno rasplamsala te je Hyden priznala u listopadu da su se zaručili.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene