Otkrivena!

Izgleda milo, ali je prava vražica – slala poruke nestašnog karaktera!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stara poslovica kaže 'tiha voda brege dere', a ova je glumca pravi dokaz.

Johnny Depp, Gwyneth Paltrow i Paul Bettany bili su gosti kod slavne Ellen DeGeneres te u sklopu njezinog 'The Ellen DeGeneres Show' odgovarali na pitanja čiji je cilj saznati što gosti nisu nikada napravili. U ruke su dobili palice s kojima su odgovarali potvrdno ili niječno, ovisno o pitanju.

Pogledaj i ovo Gwyneth Paltrow Mamina slika i prilika Pogledajte kako izgleda sin Gwyneth Paltrow, paparazzi ih uhvatili u rijetkom zajedničkom pojavljivanju!

Uz brojna zanimljiva pitanja, najviše je ipak pažnje privuklo ono u kojem se tražio odgovor na pitanje jesu li ikada koristili takozvani 'seksting'.

„Seksting“ je slanje seksualno eksplicitnih poruka, fotografija ili video-snimaka putem mobilnog telefona. Dok su i Johnny i Paul odgovorili negativno, Gwyneth je podigla palicu kojom je priznala da je ipak slala takve poruke. Naravno, podatak kome je slala takve poruke zadržala je za sebe.

Video pogledajte OVDJE.

Mnogi su počeli nagađati da je riječ o njezinom bivšem suprugu Chrisu Martinu koji se već dulje vrijeme viđa s puno mlađom glumicom Jennifer Lawrence. Iako se mislilo između dvije glumice postoji 'zla krv', Gwyneth je odlučila stati takvim glasinama na kraj.

Bivši hoda s puno mlađom - 'To je njegova odluka'

Izjavom, 'Tko kaže da ne odobravam Jennifer Lawrence' začepila je usta onima koji su silno željeli posvađati ove dvije slavne žene.

'Poštujem ga kao oca moje djece, to je njegova odluka, on ne bi bio s nekim tko nije sjajan'! Objasnila je glumica.

Dodala je i to kako će Chris Martin uvijek biti u njezinom životu zbog djece i ako će oni uvijek biti obitelj.

Chrisa Martina i Jennifer Lawrence dijeli velika razlika u godinama, no oni su i dalje par. Pisalo se kako su prekinuli svoju kratku romansu, no izgleda kako se i dalje viđaju. People magazin piše kako su njih dvoje u ozbiljnoj vezi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene